Van 5 augustus 2022 tot en met 4 september 2022 is de praktijk gesloten. 

Indien er sprake is van spoed kunt u binnen kantoortijden contact opnemen met uw vewijzer en buiten kantoortijden met de huisartsenpost.r

--------------------------------------------------------------------------------------------

Corona Virus

De praktijk is deze dagen geopend. Deels via beveiligd videobellen, deels op de praktijk (face-to-face). De RIVM-richtlijnen zijn hierbij leidend. Bij verkoudheidsklachten verzoek ik u gebruik te blijven maken van videobellen. In andere gevallen zal, indien u dit wenst, gezamenlijk een praktijkafspraak gemaakt worden.    

Bij twijfel kunt u altijd contact met mij opnemen.

Maatwerk Psychologie biedt persoonlijke psychologische hulp voor kind, ouder en volwassene. Het is een eenmanspraktijk waarbij u de expertise kunt verwachten van een grote instelling, maar met de kleinschaligheid die vaak als prettig wordt ervaren. Als een maatje die met u meeloopt, zolang als nodig is. Indien meer of andere hulp ge├»ndiceerd is, weet ik waar ik u heen moet begeleiden.Maatwerk Psychologie biedt persoonlijke psychologische hulp voor kind, ouder en volwassene. Het is een eenmanspraktijk waarbij u de expertise kunt verwachten van een grote instelling, maar met de kleinschaligheid die vaak als prettig wordt ervaren. Als een maatje die met u meeloopt, zolang als nodig is. Indien meer of andere hulp geindiceerd is, weet ik waar ik u heen moet begeleiden.